Joker King

Anna pilarien kuninkaan ilahduttaa sinua. Joker King on Pragmatic Play -kolikkopeli, joka perustuu naamioituneisiin viihdyttäjiin. Kuvakkeet ja animoitu Joker aivan rullien yläpuolella ovat myös vaikuttaneet vintage-peliautomaateista. Taustalla näkyy diskomainen kuva, ja rullat ovat täynnä kimaltelevia symboleita.
Joker King Slotissa on 8 yleistä symbolia, wildeja ja scatteria, ja siinä on 6 rullaa ja 4 riviä. 96,50 prosentin palautusprosentti ja potentiaalinen 5 000-kertainen jättipotti tekevät tästä pelistä erittäin epävakaata. Se ei ole huono peli, jossa on niin valtava vaihtelu.

Joker King -kolikkopelin suunnittelu

Joker King Slotissa käytetty kolikkopelityyli on melko yleinen vintage-kolikkopeleissä. Lisäksi muotoilu ei ole liian runsas, mikä tekee siitä houkuttelevan ja kevyen silmälle. Kun pelaat, se yhdistää kiiltävät ja terävät kuvat nopeatempoiseen ääneen. Joker King -kolikkopelin nykyinen muunnelma lisää pelin juonittelua ja nautintoa.

Appelsiinit, kirsikat, patukat, luumut ja kuuluisa onnenseitsemän ovat keloilla näkyviä symboleja. Mukana on myös arvokkain tähtisymboli. Jos saat 3, 4, 5 tai 6 tätä symbolia voittolinjalle, saat 0,4, 0,6, 1,5 tai 5 kertaa panoksesi. Vaikka Joker King Slotilla ei ole suurinta jättipottia, sen perusominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan pelaajille.

Joker King -kolikkopelin ominaisuudet

Joker King Slot näyttää ensi silmäyksellä olevan aivan kuten mikä tahansa muu kolikkopeli. Mutta useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että tässä linnassa on enemmän kuin näkee. Joker King -kolikkopelissä on wildeja, scatter-kertoimia ja bonuspyöräytyksiä yllä mainittujen vakiosymbolien lisäksi. Kaikki on ahdettu kuuden rullan ja neljän rivin peliautomaattiin. Joten katsotaanpa joitain käytettävissä olevia ominaisuuksia.

Villi Jokeri

Koska tämä on Joker King -kolikkopeli, Wild-symboli on itse Joker King, joka virnistää. Joker King Slotilla on sarjan tähtenä erityinen rooli pelissä. Joker King on jokerisymboli, joka voi korvata muita rullilla olevia symboleja. Se voi myös aktivoida ainutlaatuisen toiminnon, joka valitsee rullilta yhteisen symbolin.

Koska Wild-merkki voi näkyä missä tahansa rullilla, tavalliset symbolit muuttuvat todennäköisesti Joker Wildeiksi. Kun Wild-symboli ilmestyy rullille, se muuttaa yhden symbolin satunnaisesti ja maksaa asianmukaisesti. Saat 5x panoksesi, jos saat 6 Joker King Wildia voittolinjalle.

Jos hankit useamman kuin yhden Joker King Wildin, voit vaihtaa useampia arvokkaita symboleja.

Pisteiden kertoimet

Gold Crown Scatter on toinen bonus, joka kannattaa tarkistaa Joker King -kolikkopelissä. Gold Crown Scatter, joka on yksi tehokkaimmista symboleista, sisältää kertoimia. Nämä kertoimet vaihtelevat 2x – 25x ja sisältävät 2x, 3x, 5x, 10x ja 25x.

Kuinka voit käyttää tätä ominaisuutta hyödyksesi? Voittosummasi kasvaa, jos saavutat voittavan yhdistelmän pyöräytyksen aikana, joka sisältää myös Scatter-symbolin. Tietysti mitä suurempi määrä Gold Crown Scatter -symboleja yhdellä pyöräytyksellä on, sitä parempi. Scattereihin yhdistetyt kertoimet lisäävät voittojasi.

Jos sinulla on 5 scatteria, joissa on yhdistetty 2x ja 5x kertoimet, saat yhteensä 7x kertoimen. Mikä tärkeintä, tämä ainutlaatuinen symboli voi avata lisätoiminnon, joka parantaa pelikokemustasi.

RTP, vedot ja palkinnot Joker Kingille

Joker King Slotissa on 25 kiinteää voittolinjaa, joilla voit lyödä vetoa 0,25–125 € per kierros panoksissa ja palkinnoissa. Voit muuttaa panostettavan summan käyttämällä (+) ja (-) -painikkeita suuren pyörityspainikkeen vieressä. Voit myös käyttää automaattipelitoimintoa nopeuttaaksesi peliäsi jopa 1 000 automaattipyöräytyksellä.

Mitä tulee käytännön leikkiin,

Pragmatic Play on johtava pelikehittäjä, jolla on palkittua sisältöä. Yrityksen tuotteet ja palvelut, joihin kuuluvat kolikkopelit, bingo, livekasino ja muut peliratkaisut, ovat kaikki saatavilla yhden API:n kautta. Yritys on myös Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelikomission sääntelemä ja lisensoima lisenssinumerolla 46683.

Joker Kingin johtopäätös

Joker King Slot näyttää ensi silmäyksellä yksinkertaiselta, mutta siinä on enemmän ominaisuuksia kuin perinteisissä kolikkopeleissä. Pragmatic Play on tehnyt erinomaista työtä parantaakseen Wild- ja Scatter-symbolien suorituskykyä. Tämä johtuu Scatter-symbolien mukana tulevista kertoimista sekä muista ominaisuuksista.