Megaways of Fortune

Fortune Wheel Megaways -kolikkopeli on IGT:n Wheel of Fortune -kolikkopelibrändiä täydentävä peli. Tekijät ovat tehneet yhteistyötä Big Time Gamingin kanssa tuodakseen sinulle sarjan hauskuuden uudelle tasolle. Tämä mahdollistaa Megawayn pelimoottorin integroinnin ja lisää mahdollisuuksia ansaita palkintoja.

Tämä 6-kiekon Megaways-kolikkopeli, jossa on jopa miljoona voittolinjaa, on riskialtis peli. Kun bonuskierros käynnistyy, sillä on myös 96,46 prosentin RTP ja se maksaa yli 80 150-kertaisen panoksen.

Megaways on Wheel of Fortunen suunnittelema hedelmäpeli.

Fortune Wheel Megaways on mallinnettu tunnetun amerikkalaisen peliohjelman “Wheel of Fortune” mukaan. Tämän seurauksena peliä on vaikea olla tunnistamatta silmäyksellä. Siinä on ylellinen konsepti ja häikäisevä muotoilu, joka täydentää palkintoja, aivan kuten sen inspiraatiopeliohjelma. Se sisältää pelishow-ympäristön, jonka studio on täynnä glamouria ja kaikkea 1980-luvun loistoa.

Megaways Wheel Of Fortune -kolikkopeli

Wheel of Fortune -show on käynyt läpi useita muutoksia sen perustamisesta vuonna 1975 lähtien. Tämä Megaways-sarja sisältää uusimman version, joka sisältää useita visuaalisia ja pelipäivityksiä. Toiminta tapahtuu normaalilla 6-kiekon Megaways-ruudukolla. Kymmenen yleisintä symbolia on jaettu kahteen ryhmään.
A-9 royals ovat vähiten ansaitsevia symboleja, kun taas luksusajoneuvot, jahdit, renkaat ja lentokoneet ovat eniten tuottavia symboleja. Onnistuneesta kuuden vastaavan symbolin yhdistelmästä matalapalkkaiset symbolit maksavat 0,4-0,7-kertaisen panoksen. Premium-symbolit sen sijaan ovat arvoltaan 0,9-25-kertaisia ​​panokseen verrattuna.

Megaways on Wheel of Fortune -kolikkopelin ominaisuus.

Saatat odottaa pommien putoavan 6 kelalle, koska tämä Onnenpyörä-peli sisältää Megaways-pelikonseptin. Tällä lisäyksellä Wheel of Fortune -sarjaan voidaan luoda jopa kolme Wild-rullaa, jotka tuovat lisävoittoja. Megawayt voivat saavuttaa miljoonan, kun bonuspyöräytykset laajeneville rullille aktivoituvat. Katsotaanpa, mitä muuta tällä linnalla on tarjottavanaan.

Mega Packs of the Wild

Wheel of Fortune Megaways -kolikkopelissä wild-symboli on varsin välttämätön. Tämä symboli esiintyy vain toisesta viidenteen kelalle ja se toimii muiden yleisten symbolien korvikkeena. Pääpelissä, jos keloille ilmestyy Wild-symboli pyöräytyksen aikana, se voi muuttua villiksi megapaketiksi. Wild Megastack on ominaisuus, joka peittää koko kelan 7 Wild-symbolilla.

Yksi kierros voi johtaa jopa kolmeen megapinoon, joista jokaisella on useita voittoja. Bonuskierroksen aikana palkinto voi kuitenkin kasvaa paljon suuremmaksi ja paremmaksi. Wild Megastacks voi kasvaa jopa 10 Wild-symbolilla, jos olet onnekas.

Erikoislaajennuksen symboli

Pelissä on lisäsymboli, joka liittyy toimintaan Wild- ja Scatter-symbolien lisäksi. Ainutlaatuinen laajennussymboli saattaa ilmestyä rullille bonuskierrosten aikana. Näet ylimääräisiä oransseja Wheel of Fortune -symboleita rullilla. Kun yksi näistä poikkeuksellisista laajennussymboleista laskeutuu, se korvataan kahdella muulla symbolilla.

Tämän seurauksena kunkin rullan symbolien kokonaismäärää nostetaan Megaway-pelien määrän lisäämiseksi. Bonuskierrosten aikana rullia voidaan suurentaa jopa kymmenellä symbolilla. Aktivoi ominaisuus uudelleen ja pyöritä Onnenpyörää vielä kerran, kun rullat ovat saavuttaneet enimmäiskokonsa.

RTP, vedot ja palkinnot Wheel of Fortune Megawaysille

Wheel of Fortune Megaways -kolikkopeli hyväksyy vähintään 0,20 € ja enintään 200 € kierrätystä kohden. Pelata. Tämän pelin oletusvoittolinjat ovat 117 649, mutta niitä voidaan korottaa bonuskierroksen käynnistymisen jälkeen.

Pyöritä Onnenpyörää Megaways Bonus Spins -kierroksen alussa valitaksesi alkavat megawayt. Tämän Wheel of Fortune Megaways -kolikkopelin pääpelissä voit voittaa jopa 117 649 Megaway-peliä. Bonuskierroksella tämä voi kuitenkin nousta jopa 1 000 000 tapaan, mikä tekee pelaamisesta paljon hauskempaa.

Jopa 96,46 prosentin RTP:llä Wheel of Fortune Megaways on erittäin arvaamaton kolikkopeli. Sen maksimi jättipotti on yli 80 150 kertaa panoksesi, mutta älä odota sen olevan helppo voittaa. Korkean volatiliteetin kolikkopelit ovat vaarallisia, mutta palkinnot ovat sen arvoisia, kun bonusominaisuudet aktivoidaan.

Johtopäätös

Fortune Wheel Megaways -kolikkopeli on suoraviivainen peli erinomaisella visuaalisella tavalla. Se sisältää Megaways-mekanismin, kuten nimestä voi päätellä, mikä tekee siitä mielenkiintoisemman ja palkitsevamman. Ei ole yllätys, että klassinen Onnenpyörä on yksi suosituimmista peleistä online-kasinoissa.

Tässä pelissä ei ole CSS-keloja, kertoimia tai mysteerisymboleja. Tästä huolimatta luojat onnistuivat pitämään pelin erottuvana ja viihdyttävänä pelaajille. Voitot voivat nousta jopa 80 000 kertaa alkuperäiseen panokseen verrattuna. Näin Wheel of For. toimii.