ilmainen pokeri

yksi Intian suurimmista online-pelisivustoista tarjoaa intialaisille pokerinpelaajille parhaan mahdollisen online-pokerikokemuksen. Adda52.com, Intian online-pokerin edelläkävijä, on toinen koti tuhansille pokerinpelaajille Intiassa, koska se tarjoaa vaivatonta pelikokemusta ilman latauksia ja kirjautumismaksuja kasinot.

Alataksesi pelata pokeripelejä verkossa Adda52.com-sivustolla, pokerinpelaajan on ensin luotava tili antamalla sähköpostiosoite, käyttäjänimi ja salasana. Pelaajat saavat rekisteröintiprosessin suorittamisen jälkeen 20000 freeroll-pelimerkkiä, joita he voivat käyttää pelaamaan ilmaisia ​​online-pokeripelejä eri muodoissa ja muunnelmissa.

Adda52.com tarjoaa täysin salatun maksuportaalin, jossa on erilaisia ​​talletusvaihtoehtoja, sekä tietoturva- ja teknologiasertifikaatit, kuten “iTech Labs RNG Fair Play -sertifikaatti” ja “VeriSign Norton SSL -sertifikaatti”. Toinen Adda52: n ominaisuus, jota mikään muu intialainen pokerisivusto ei voi verrata, on sen nopea ja kivuton lunastus.

Jos olet aloittelija, voit pelata ilmaisia ​​online-pokeripelejä, jotta voit paremmin ymmärtää sääntöjä ja saada kokemusta pelaamisesta yksin pokeripöydässä vaarantamatta rahaa. Sivustolla järjestetään myös ilmaisia ​​sisäänpääsyturnauksia, joissa voit kilpailla ilmaiseksi ja voittaa uskomattomia palkintoja.

POKER on yksi korttipeleistä.

Poker on monen kierroksen korttipeli, jota pelataan kahden tai useamman joukkueen välillä. Pokeria on useita erilaisia, mutta niillä kaikilla on yksi yhteinen asia: Jokainen pelaaja aloittaa pelin asettamalla panoksen pokeripöydälle. Pelaajille jaetaan kortit tavallisesta 52 kortin pakasta jokaisella seuraavalla kierroksella, ja jokaisen pelaajan tavoitteena on luoda paras käsi pöydässä. Pelin aikana pelaajat pitävät korttinsa piilossa ja tekevät panoksia korttitehonsa perusteella. Pelaajat osoittavat kätensä jokaisen kierroksen lopussa, ja pelaaja, jolla on parempi käsi, voittaa kyseisen kierroksen rahat ja panossumman. Kun yksi pelaaja voittaa koko summan pöydällä, peli on ohi kolikkopelit-netissa.

Huolimatta korttien satunnaisuudesta ja vedonlyönnin tärkeydestä, peliin liittyy huomattava määrä pokeritaitoa. Jos pelaat Texas Hold’emia tai Omahaa, pelaajan on kyettävä laskemaan todennäköisyys ja / tai hänellä on oltava toinen matemaattinen taito, jota voidaan käyttää kertoimien laskemiseen. Pelaajan, joka tuntee perusteellisesti nämä aiheet, menestysaste olisi korkeampi. Jos sattuma olisi ainoa tekijä pokeripelin tuloksen päättämisessä, samat pelaajat eivät olisi voittaneet peliä uudestaan ​​ja uudestaan. On kiistatonta, että pelaajat, joilla on ylivoimainen kyky, menestyvät todennäköisemmin.

Pokerikortit – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää pokerista

Perinteistä 52 kortin pakkaa käytetään pokerin pelaamiseen. Lavat, sydämet, timantit ja klubit ovat neljä pukua, joihin nämä kortit on jaettu. Jokaisessa puvussa on 13 korttia, ässästä kuninkaaseen: numerokortit 2-10, kasvokortit – kuningas, kuningatar ja Jack, ässäkortti, jota voidaan käyttää kasvokorttina tai vähäarvoisena numerokorttina, ässäkortti, joka voi voidaan käyttää kasvokorttina tai pieniarvoisena numeerisena korttina, Ässäkortti, jota voidaan käyttää kasvokorttina, tai matalan arvon numeerinen kortti, Ässäkortti, jota voidaan käyttää merkintöinä J, Q ja K ovat kasvokorttien lyhenteet . A on ässäkortin lyhenne.

Toisto-ohjeet

Jokaiselle pöydän pelaajalle jaetaan kaksi reikäkorttia kuvapuoli alaspäin.

Korttien jakamisen jälkeen ensimmäinen panostuskierros (Pre-Flop) alkaa myötäpäivään. Peli alkaa siitä, että pelaaja istuu suoraan BB-pelaajan vasemmalla puolella. Kierroksellaan jokaisella pelaajalla on mahdollisuus soittaa iso blindi, taittaa tai nostaa reikäkorttinsa vahvuuden perusteella.

Kolme ryhmäkorttia jaetaan kuvapuoli ylöspäin pöydälle sen jälkeen kun panostuskierros on suoritettu (Flop). Jakajan vasemmalla puolella olevasta pelaajasta alkaa uusi panostuskierros, jossa jokaisella pelaajalla on mahdollisuus panostaa, tarkistaa, korottaa, maksaa tai luovuttaa.

Kierroksen jälkeen jaetaan kaksi kuvapuoli ylöspäin olevaa korttia (Turn), jota seuraa uusi panostuskierros.

Kolmannen panostuskierroksen jälkeen käännetään vielä kaksi korttia (River) ja viimeinen panostuskierros alkaa.

Käsi loppuu, kun kaikki paitsi yksi pelaaja taittaa korttinsa panostuskierrosten aikana ja viimeinen jäljellä oleva pelaaja voittaa potin. Viimeisen panostuskierroksen jälkeen, jos kaksi tai useampia pelaajia on kädessä, he paljastavat korttinsa (Showdown), ja pelaaja, jolla on paras 5 kortin yhdistelmä, voittaa potin.